全球主机交流论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

CeraNetworks网络延迟测速工具IP归属甄别会员请立即修改密码
楼主: maozedong

我被盗的KS账号无法找回来了,最后只能争议了

如果原账号提供过证明文件,可以尝试提供原文件去要回?
邮件可以找回啊,为啥要争议
邮箱被黑了?不大可能吧。要么交易被坑了?
I bought a service at site:www.kimsufi.com and my paypal details can be found at :订单号 .Recently I can't access to my account at www.kimsufi.com and they refuse to get my account back with the reason that new e-mail log info changed to my account .Still now ,they still don't provide me the service and I want to get all my money back for they DON'T provide me any service in my payment period. 兄弟,用这段话试试吧,意思就是他们不给你提供服务,在你购买的期限里面,所以你要求全额退款。如果他们在paypal里面给你回答,百分之百他们会帮你找回帐号,那样你也没什么损失,如果他们paypal不理你,那你就等着收钱就可以了。其中订单号是你的paypal里面的付款订单号。好评给分吧~~~
KS换邮箱需要确认的吧,难道邮箱被盗了?